dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Veste bună pentru şoferi - un drum judeţean va fi reabilitat!

05 iunie 2020
Publicitate

Un nou drum județean va fi reabilitat. Este vorba de DJ 225, Saraiu – Dulgheru – Vulturu – Runcu – Pantelimon – Târgușor. Lucrările au fost deja demarate.

Concret, este vorba de un drum de 36 de km care va fi refăcut în totalitate. Drumul județean, DJ 225, care leagă localitățile constănțene Saraiu, Dulgheru, Vulturu, Runcu, Pantelimon și Târgușor, a intrat într-un proces de reabilitare.

„Legăturile rutiere dintre localități contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea fiecărei zone. O infrastructură de calitate și sigură pentru circulația transportului de persoane și de marfă atrage după sine o creștere economică în comunități. Pentru anul în curs ne vom focusa pe zona de nord a județului și am demarat deja lucrările la DJ 225, Saraiu – Dulgheru – Vulturu – Runcu – Pantelimon – Târgușor”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Drumul are o lungime de 36 de km și va fi refăcut în totalitate. Angajații de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța au început decopertarea stratului de uzură învechit. Urmează acum să realizeze lucrări de turnare a unui covor asfaltic nou, de refacere a acostamentelor pietruite și reprofilarea/decolmatarea rigolelor.

Horia Țuțuianu a mai spus că, în cel mai scurt timp, locuitorii acestei zone vor beneficia de o rută pe care circulația automobilelor se va realiza în cea mai mare siguranță.

Publicitate

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233